Bas Paardekooper - Beatstad radio - Popradar Den Haag

De bandleden

Bas Paardekooper 

Oprichter, songwriter, gitarist.
Speelde in de Guitar hero’s tribute tour met Eric Steckel, verzorgde het voorprogramma van o.a. Dana Fuchs, Ian Siegal, Danny Bryant, Adje van den Berg en nog vele anderen en speelde samen met niemand minder dan Walter Trout.

Andre de Bruijn

Naar Ant of Dre luistert hij ook…. Begonnen op piano en gitaar maar begin jaren ’80 toch gekozen voor de basgitaar omdat er al genoeg gitaristen waren. Hij trad op met div. punk en new wave bands, waaronder de band Razz en speelde zowel covers als eigen werk. Met Razz mocht hij 3 maal het voorprogramma van de Golden Earring verzorgen. Vanaf 2012 kwam hij de gelederen versterken van Bas Paardekooper & the blue crew en dit powertrio tourde door o.a. Roemenie met Beth Hart, Zweden, Duitsland, Belgie, Frankrijk en natuurlijk Nederland.

Roel van Leeuwen

De in 1981 geboren Roel wist al op 7 jarige leeftijd dat hij drummer wilde worden. Hij ging hiervoor naar het conservatorium maar besloot z’n opleiding hier af te breken en te kiezen voor privelessen van Rob Elzenaar en Martijn Groen en het daarnaast lekker autodidact uitvogelen van fijne beats.

Albums

In 2010 werd het album “Blues on my side” uitgebracht waarna in 2012 ” Broken heart for sale” en in 2014 ” Room 111″ volgden.  Het laatste album werd, en dit zeggen we met gepaste trots, gemasterd in de Abbey Road Studio’s. Het meest recente album, verschenen in 2017, werd live opgenomen in De Vorstin in Hilversum.

Houd onze website in de gaten voor onze speeldata en dan zien we jullie graag bij een van onze volgende optredens!

Bas Paardekooper
Links: André de Bruijn
Rechts: Roel van Leeuwen

AGENDA

Bas Paardekooper

Bas Paardekooper (band)

Bas Paardekooper en band

So, 17.12.2023

15:00 Uur

So, 17.12.2023

15:00 Uur

De Noviteit, Kloosterlaan 33 2681 LD Monster

15 €

De Noviteit,

Kloosterlaan 33 2681 LD Monster

15 €